Следни испити

Август/Септември
П В С Ч П С Н
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516
сите

Новости

23 Мај 2018

Се известуваат студентите дека е објавен распоред за испити во јунска и септемвриска испитна сесија за академска 2017/18 год. за сите студиски програми.

Линк кон испитите од сите сесии.

повеќе

15 Јануари 2018

За студентите од прв, втор, трет, четврт и петти семестар задолжително пријавување на испитите за јануарска сесија преку iKnow системот.

повеќе

29 Ноември 2017

Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј на распишаниот награден конкурс на УКЛО. Две од првите три награди за студентите од ТФБ. Честитки до Филип Лазоски (прва награда) и Игор Стерјовски (трета награда) за истражувачки трудови. 

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

Практична настава

Документацијата и потребното објаснување за реализирање на практичната настава во втор, четврт, шести и осми семестар може се преземат од следните линкови:

Упатницата се подигнува од студентски прашања.

 

Техничкиот факултет Битола има потпишано меморандуми за соработка со одреден број на стопански субјекти каде што студентите може да извршуваат практикантска работа.


Преземи листа на стопански субјекти со кои е потпишан меморандум за соработка.
Преземи меморандум за соработка.