Следни испити

Август/Септември
П В С Ч П С Н
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
сите

Новости

23 Мај 2018

Се известуваат студентите дека е објавен распоред за испити во јунска и септемвриска испитна сесија за академска 2017/18 год. за сите студиски програми.

Линк кон испитите од сите сесии.

повеќе

15 Јануари 2018

За студентите од прв, втор, трет, четврт и петти семестар задолжително пријавување на испитите за јануарска сесија преку iKnow системот.

повеќе

29 Ноември 2017

Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј на распишаниот награден конкурс на УКЛО. Две од првите три награди за студентите од ТФБ. Честитки до Филип Лазоски (прва награда) и Игор Стерјовски (трета награда) за истражувачки трудови. 

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

University of Novi Sad

Faculty of Technical Sciences

http://www.ftn.uns.ac.rs/n1386094394/faculty-of-technical-sciences

Polytechnic of “Nikola Tesla” in Gospić , Croatia

http://www.velegs-nikolatesla.hr/vele/index.php/hr

Faculty of Transport

Silesian University of Technology

http://www.polsl.pl/Wydzialy/RT/Strony/Welcome.aspx

Gdansk University of Technology

http://www.pg.gda.pl/en/

University of Limerick

http://www.ul.ie/

International Faculty of Engineering

Lodz University of Technology

http://www.ife.p.lodz.pl/en

Faculty of Electrical Engineering and Computer Science

University of Maribor, Slovenia

https://feri.um.si/en/

College of Applied Technical SciencesTempulli, Pristina

http://www.tempulli.org/en-us/Home

Faculty of Telecommunications and Management

University of Telecommunication and Post, Sofia

http://www.hctp.acad.bg

College of Applied Technical Sciences, Niš

http://www.vtsnis.edu.rs/index_english.html